BESPLATNA ISPORUKA

za sve porudžbine na teritoriji BiH.

KORISNIČKA PODRŠKA

   Ukoliko vam je potrebna pomoć, kontaktirajte nas.

O nama

Extra Sports je šoping destinacija koja omogućava extra šoping po extra niskim cijenama.

EXTRA SPORTS je novi maloprodajni lanac sportske obuće, odjeće i opreme prepoznatljiv po povoljnim cijenama, stalnim popustima i širokim asortimanom artikala najpoznatijih brendova: Nike, adidas, Reebok, Converse, Cocomo, Lotto, Lonsdale, Slazenger, Umbro, Athletic i još mnogo drugih. Trenutno, Extra Sports posluje u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori, a planira se i širenje na druga tržišta, kao i povećavanje broja radnji u okviru postojećih.

Na jednom mjestu ćete pronaći sve što vam je potrebno za zadovoljenje sportskih potreba po nevjerovatno niskim cijenama.

 

Kupovina sportskih artikala potrošačima iz cijele Bosne i Hercegovine umnogome je olakšana i dostupnija lansiranjem internet prodavnice EXTRA SPORTS . Kupovina u Extra Sports internet prodavnici je brza i jednostavno, i što je još važnije potpuno bezbedna i pouzdana. Potrošačima je omogućena besplatna isporuka za porudžbine veće od 30 KM, omogućena je zamjena artikala ili veličine, plaćanje pouzećem i karticama.

Proširenje, razvoj i unapređenje koncepta EXTRA SPORTS se nastavlja i dalje sa zadatkom i ciljem da u narednom periodu koncept postane prepoznatljiv pre svega kvalitetom ponude, ali i da postane prvi izbor mnogih potrošača zbog najboljeg odnosa kvaliteta i cena u sportskoj maloprodaji.

Na jednom mjestu možete pronaći sve što vam je potrebno za vaše sportske aktivnosti, ali i kežual sportski stil – a uz to ostvariti i extra uštedu.

Naš moto je FER KUPOVINA – DOSTUPNA SVIMA. Posjetite nas i uvjerite se u ekstra ponudu i ekstra niske cijene!

string(0) ""
string(0) ""