BESPLATNA ISPORUKA

za sve porudžbine na teritoriji BiH.

KORISNIČKA PODRŠKA

   Ukoliko vam je potrebna pomoć, kontaktirajte nas.

SPORT&BONUS PROGRAM

Sport&bonus je loyalty program koji pruža različite benefite kupcima u Sport Vision prodavnicama. Sport&bonus kartica je besplatna i možete je dobiti za manje od dva minuta u Sport Vision prodavnicama ili se možete registrovati na sport&bonus sajtu i preuzeti karticu u bilo kojoj Sport Vision radnji.

Šta sve dobijate sport&bonus programom?

  • Bonus uz svaki račun!
  • Sniženo uz sport&bonus - u okviru Sport Vision ponude na označene artikle ostvarićete pravo na sniženje uz sport&bonus karticu.
  • Što više kupuješ – veći bonus ostvaruješ! Sport&bonus kartica vam omogućava da sakupljate  bodove i što više bodova sakupite veći bonus ostvarujete. Bodovi dobijeni prilikom jedne kupovine važe godinu dana.

Pročitajte pravila sport&bonus programa.

GDJE UNOSIM BROJ KARTICE?

Broj kartice unosiš na korpi pošto u nju dodaš jedan ili više proizvoda. Kada uneseš broj kartice neophodno je da klikneš na dugme ISKORISTITE POPUST kako bi se benefiti preračunali.

KAKO MOGU DA VIDIM KOLIKO SU SNIŽENI PROIZVODI UZ SPORT&BONUS?

Proizvod treba da dodaš u korpu, uneseš svoju karticu u sekciju SPORT&BONUS kartica i klikneš na dugme ISKORISTI POPUST.

Korpa će se nakon toga osvježiti i u njoj ćeš videti cijenu proizvoda sniženu uz SPORT&BONUS.

DA LI DOBIJAM BODOVE ČIM UNESEM KARTICU?

Ne. U trenutku kada uneseš karticu i klikneš na dugme ISKORISTI POPUST sistem će samo preračunati potencijalne benefite na osnovu tvoje korpe. Tek kada klikneš na dugme POTVRDI i uspiješno kreiraš porudžbinu, sistem će rezervisati bodove na osnovu tvoje kupovine.

Nakon 20 dana od kreiranja porudžbine, ukoliko nisi inicirao povrat kupljenih proizvoda, bodovi će ti biti na raspolaganju.

 

KAKO MOGU DA ISKORISTIM BODOVE KOJE SAKUPLJAM?

Nakon svake kupovine u radnjama ili na webshopu partnera programa član osvaja 1 bod na svake potrošene 2 KM. Svaki dobijeni bod (bonus) se u zavisnosti od trenutnog statusa člana, konvertuje u 5, 7, 10, 15 ili 20 feninga popusta za narednu kupovinu i bilježi na sport&bonus kartici.

string(0) ""
string(0) ""